Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Introductiemiddag Intuïtief Ondernemen

16 september 2016 - 14:00 - 16:30

€15

Heb je interesse in intuïtief ondernemen, maar weet je niet goed wat het inhoudt en welke dienst bij jou past?

Wil je aan den lijve ondervinden wat intuïtief ondernemen is?

Wil je in een middag meteen al intuïtieve inzichten krijgen over jezelf en over je bedrijf?

Dan is de introductiemiddag Intuïtief Ondernemen iets voor jou!

Veel ondernemers worden enthousiast van de blogs, de informatie op mijn site en mijn webinars. Ze willen ook aan de slag met intuïtief ondernemen, maar weten dan niet goed waar te beginnen. Welke workshop is wat voor mij? Of moet ik een opleiding doen? Of toch liever individuele coaching?

Tijdens deze introductiemiddag ga ik je meer vertellen over intuïtief ondernemen en ga je in een aantal oefeningen ervaren wat intuïtief ondernemen inhoudt en welke informatie jouw intuïtie voor je beschikbaar heeft. Ik zal ook meer vertellen over de komende workshops en opleidingen die starten.

In de workshop zal ik je laten kennismaken met organisatieopstellingen, visualisaties en intuïtiekaarten. Dit zijn de meest voorkomende werkvormen die ik in verschillende varianten gebruik in mijn werk. Afhankelijk van de groep kan ik hierin aanpassingen doen. Het programma zal zich intuïtief vormen, zoals je  van mij mag verwachten.

Je krijgt zo een goed beeld van de werkvormen en diensten die ik aanbiedt. Er is ook ruimte voor vragen over de workshops, trainingen en opleidingen die ik geef. In de agenda vind je het meest recente overzicht van de data van al mijn activiteiten.

De prijs heb ik expres laag gehouden, terwijl je wel heel veel waarde krijgt, doordat je direct in oefeningen aan de slag gaat. Een ideale kennismaking met mij en mijn aanpak dus!

Deze workshop geef ik regelmatig, zodat er altijd wel een moment is dat bij jou past.

Ter info: De nadruk van deze keer zal liggen op de opleiding Intuïtief Coachen & Adviseren. Ook als je in andere diensten van me geïnteresseerd bent, kan het zinvol zijn om deze workshop te volgen.

Meer info en aanmelden

Gegevens

Datum:
16 september 2016
Tijd:
14:00 - 16:30
Kosten:
€15
Evenement Categorie:

Organisator

Intuïtief Ondernemen
Telefoon:
06-21117777
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Buitenverblijf de Wijte
Harfsensesteeg 8
Eefde,
+ Google Maps