Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Holistische zelfzorg voor coaches en trainers

29 juni 2022 - 17:00 - 18:00

Gratis
Webinar holistic nourishment

Als een coach, trainer of adviseur, maar ook als ondernemer of leider, ben je vaak gericht op anderen. Je helpt ze te groeien en te bloeien. Je helpt ze, voedt ze en ondersteunt ze.

Om goed te kunnen helpen, moet je echter ook jezelf voeden en goed voor jezelf zorgen. Zonder zelfzorg is er geen ruimte om anderen te helpen. Maar hoe doe je dat, zorgen voor je zelf? Jezelf voeden?

Marjolein Berendsen holistic nourishmentVoor dit webinar hebben we vanuit de International School of Entrepreneurship Marjolein Berendsen uitgenodigd. Marjolein is een hele goede vriendin en collega van mij. We hebben samen heel veel mooie dingen gedaan en ze heeft aan de wieg gestaan van de Magie van opstellingen begeleiden en Intuïtief Coachen & Adviseren. Marjolein is inmiddels de holistisch expert in Nederland. Ze runt het grootste holistisch opleidingsinstituut in Nederland, ZoMa opleidingen. Daar heeft ze samen met haar trainers 8.000 holistisch therapeuten opgeleid. Ze is auteur van het boek “Holistisch leven, moeiteloos gelukkig zijn”. Ze is opgeleid door vele leraren waaronder Gangaji. Het is echt fantastisch dat ze dit webinar bij ons is.

Ze zal ons meenemen langs de verschillende holistische niveaus en hoe je jezelf op al deze niveaus kunt voeden. Dat gaat dus niet alleen over eten, maar ook over het voeden van je geest, je emoties en je ziel. Alleen als je op alle niveaus jezelf voedt, kun je anderen begeleiden en inspireren.

Je gaat in dit webinar ook praktische tips krijgen en Marjolein deelt een paar van haar waardevolle technieken, zoals een bijzondere visualisatie. Zo ervaar je aan den lijve hoe dit voor jou werkt. Natuurlijk is er ook ruimte voor vragen.

Tenslotte zal Marjolein wat vertellen over haar online training “Holistisch voeden”.

Dit webinar is in het Engels.

Je geeft je op door onderstaand formulier in te vullen. Je ontvangt dan een bevestiging in het Engels vanuit de International School of Entrepreneurhip.

Gegevens

Datum:
29 juni 2022
Tijd:
17:00 - 18:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://internationalschoolofentrepreneurship.com/calendar/holistic-nourishment-for-helpers/

Locatie

Thuis
Achter je PC, tablet of telefoon,

Organisator

International School of Entrepreneurship
E-mail:
Bekijk de site van Organisator