Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Veerkracht en omgaan met diversiteit

2 september 2022 - 10:00 - 16:00

Tijdens dit event leer je nieuwe manieren om om te gaan met diversiteit in trainingen. Met subsidie vanuit het Erasmus+ programma van de EU hebben we vanuit de International School of Entrepreneurship, samen met partners uit Bulgarije, Oostenrijk en Engeland een aantal tools ontwikkeld op het gebied van veerkracht en omgaan met diversiteit voor trainers. Dit project heet APPROACH.

Diversiteit kom je op diverse manieren tegen in je werk. In een groep met mannen en vrouwen kom je al diversiteitsaspecten tegen. Als je werkt met een groep asielzoekers, of vluchtelingen, heeft diversiteit een nog grotere impact op je training. In het APPROACH project hebben we een handleiding voor trainers ontwikkeld waarbij we een theoretische achtergrond geven op het gebied van positieve psychologie, het systemisch gedachtegoed en werken met archetypes. Ook geven we praktische handvatten hoe je dat kunt toepassen in je trainingen.

Diversiteit kan ook voor schuring, spanning of zelfs conflicten leiden in je training. Om om te gaan met dit soort lastige situaties, is veerkracht van belang. Hiervoor hebben we een app en online platform ontwikkeld.

Wat gaan we doen?

We vertellen je meer over hoe je met onze Source4Success aanpak op een andere manier met diversiteit om kunt gaan. Door je met de bron te verbinden en gebruik te maken van de hefbomen in de onderstroom, kun je holding space bieden voor alles wat zich aan dient in een groep. Zo bouw je ook veerkracht op.

We bieden je diverse werkvormen gebaseerd op het narratieve werk, opstellingen, systemisch werk en het werken met archetypes waarmee je aan den lijve ondervindt hoe je op een andere manier met diversiteit kunt omgaan en je veerkracht vergroot.

Het is een dag vol inspiratie, doorleefde kennis en het ontmoeten van gelijkgestemden.

Programma

We heten je vanaf 10 uur van harte welkom voor koffie/thee en wat lekkers.
We starten om 10.30 uur.
Om 15.30 uur sluiten we af met een borrel.

  1. Welkom
  2. Trainen en coachen op meerdere lagen – uitleg van onze Source4Success aanpak
  3. Diversiteitscaroussel – diversiteit vanuit verschillende perspectieven belicht
  4. Hoe werkt het voor jou? – zelf aan de slag met diversiteit en ons model
  5. Lunch
  6. Veerkracht als hulpbron – hoe veerkracht je kan helpen om te gaan met lastige situaties
  7. Veerkracht vergroten – inspireer elkaar op meerdere lagen
  8. Oogsten – wat ga jij morgen anders doen?

Locatie

Deze inspiratiedag vindt plaats bij Schouten & Nelissen in Zaltbommel.

Investering

Doordat dit event gesubsidieerd wordt door het Erasmus+ programma van de EU, kunnen we een sterk gereduceerde prijs rekenen. Je betaalt voor de hele dag inclusief koffie/thee, lunch en borrel slechts 25 euro (ex BTW). Je ontvang ook onze trainersmanual en krijgt toegang tot de veerkrachtportal.

Aanmelden gaat eenvoudig door dit event via de webshop van de International School of Entrepreneurship  af te rekenen. Je ontvang direct een factuur in je mailbox.

Gegevens

Datum:
2 september 2022
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Site:
https://internationalschoolofentrepreneurship.com/calendar/source4success-inspiration-event/

Organisator

Intuïtief Ondernemen
Telefoon:
06-21117777
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Schouten & Nelissen
Zaltbommel, + Google Maps