Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Klanten in overvloed

14 januari 2017 - 16 januari 2017

Klanten-in-overvloed

Doorbreek je eigen patronen en trek meer klanten aan

Wil je als ondernemer een stap verder?

Ben je het zat dat je nét genoeg klanten hebt?

Wil je op jouw eigen authentieke manier klanten werven en zakendoen?

In deze 3-daagse intensive ga je onderzoeken waarom klanten afhaken en wat je daar zelf aan kunt doen. Je maakt contact met jouw diepste drijfveer en dat wat jou en je bedrijf uniek maakt.

Hierbij ga je op een speelse maar ook toch intensieve manier de kern van jezelf en je bedrijf blootleggen. Je gaat leren hoe je dit naar buiten kunt brengen zodat je klanten aantrekt die bij je passen. Je stapt in de overvloed van het leven zodat klanten schijnbaar als vanzelf naar je toekomen en een goede prijs voor je diensten betalen.

Samen met een groep van maximaal 18 gelijkgestemde ondernemers ga je op reis. In de oefeningen ontmoet je elkaar maar vooral ook jezelf. Je spiegelt, herkent, vindt een luisterend oor en inspireert. Tijdens de maaltijden neem je even wat afstand om vervolgens weer vol energie aan de slag te gaan.

We maken samen onze eigen reis naar binnen om vervolgens hernieuwd naar buiten te kunnen treden. Je durft te gaan staan voor wie je in wezen bent en dat ook in je bedrijf vorm te geven en uit te stralen. Dit leidt tot meer energie, een positievere vibe en meer klanten en omzet. Bovendien word je er een gelukkiger mens van.

De training geef ik met Aranka Reeuwijk. We vullen elkaar heel goed aan. Waar zij meer het persoonlijke stuk belicht en op het persoonlijke vlak zorgt voor transformaties, doe ik dat op het bedrijfskundige vlak. Zo boek jij resultaat op beide gebieden.

30% Pilot Korting

Omdat dit de eerste keer is dat we deze training geven, hebben we besloten een forse korting te geven. We verwachten van jou aan het eind feedback en als de training bevallen is, een aanbeveling.

Meer inforfamtie op de site van Aranka

Gegevens

Begin:
14 januari 2017
Einde:
16 januari 2017
Evenement Categorie:

Organisator

Intuïtief Ondernemen
Telefoon:
06-21117777
Website:
http://www.intuitiefondernemen.nl

Locatie

Athanor
Hooislagen 9
Lochem, 7241 NJ Nederland
+ Google Maps
Website:
www.centrumathanor.nl