Skip to main content

Voestappen in het Veld aanbiedingenIk zie je graag bij een van mijn activiteiten

Voetstappen in het veld - je plek innemen

Aanbiedingen voor deelnemers Voetstappen in het Veld

Je was aanwezig bij Voetstappen in het Veld en hebt aangegeven interesse te hebben in mijn aanbiedingen. Hieronder zie je alle aanbiedingen voor deelnemers van dit fantastische event. Laat je niet gek maken door de aanbiedingen, maar laat je intuïtie spreken. De aanbiedingen zijn dan een leuke extra om je net dat zetje te geven.

LET OP: Alle kortingen zijn geldig tot 15 juni. Sommige activiteiten starten al eerder.

Mocht je vragen hebben over deze aanbiedingen, neem dan gerust contact met me op.

Magie-Verdiepingsdagen-Opstellingen-begeleiden

1. Verdiep je opstellingsvaardigheden
Gratis online training “Versterk je intuïtie in 4 weken”

In het najaar zal ik weer de 2-daagse Verdiepingsdagen organiseren waarin je als opsteller je vaardigheden gaat verdiepen en verbreden. Tijdens deze dagen wordt je weer helemaal ondergedompeld in het opstellingenwerk. Je gaat oefenen, leert nieuwe werkvormen en gaat ook met je eigen vragen aan de slag.

Het programma stel ik samen op basis van de behoefte in de groep.

Heb je interesse? Geef je dan op.
Zodra er zich een groepje vormt, zal ik contact met je opnemen om de data te plannen. Zo ben je er zeker van dat je ook kunt op de data van deze Verdiepingsdagen.
Gebruik de kortingscode VOETSTAP22 in het aanmeldingsformulier (bij opmerkingen) en je krijgt de online training “Versterk je intuïtie in 4 weken” t.w.v. 97 euro gratis.

Meer informatie en aanmelden
Training Facilitating Business Constellations

2. Leer zelf opstellingen begeleiden (Internationale groep)
Gratis 1 uur Zoom coaching

Op 17 mei start de online training “Facilitating Business Constellations”. In 5 modules van 3 uur leer je, samen met coaches, adviseurs en trainers uit de hele wereld, de basis van het begeleiden van opstellingen in een zakelijke context. We richten ons op 1-op-1 opstellingen. Je leert de basishouding en -stappen in een opstelling. Je gaat aan de slag met vloerankers en tafelopstellingen. Tussen de trainingsdagen door oefen je met de andere deelnemers.
Omdat de training online is, leer je hoe je dit ambacht online kunt uitoefenen. Natuurlijk kun je het ook gebruiken in face-2-face setting.

De training is in het Engels met deelnemers uit verschillende landen.

Als je bij aanmelding de code VOETSTAP22 gebruikt, krijg je 1 uur gratis Zoom coaching van mij.

Meer informatie online training
Familieopstellingen-voor-ondernemers

3. Workshop Familieopstellingen voor ondernemers
Gratis online training “Versterk je intuïtie in 4 weken”

Op 14 juni geef ik weer de workshop Familieopstellingen  voor ondernemers waarin je met diverse systemische werkvormen gaat onderzoeken hoe je vrijer kunt ondernemen en familieverstrikkingen los kunt laten.

Als je de code VOETSTAP22 op het aanmeldformulier gebruikt, krijg je gratis de training “Versterk je intuïtie in 4 weken” erbij.

Meer informatie en aanmelden
Workshop-Intuitieve-Marketing

4. Intuïtieve Marketing
Gratis online training “Versterk je intuïtie in 4 weken”

Op 23 juni geef ik de volgende workshop “Intuïtieve marketing”. Tijdens deze dag ga je onderzoeken hoe je meer klanten kunt krijgen met minder moeite. Door middel van diverse opstellingsvormen, een visualisatie en intuïtiekaarten maak je verbinding met de onderstroom in jouw bedrijf. Zo vind je een manier van marketing die bij jou past en maak je de energie vrij om de stappen te zetten die nodig zijn.

Gebruik de code VOETSTAP22 bij het aanmelden en je krijgt de online training “Versterk je intuïtie in 4 weken” t.w.v. 97 euro er gratis bij.

Meer informatie en aanmelden
intuitief-coachen-en-adviseren, coachopleiding, opleiding adviseur

5. Intuïtief Coachen & Adviseren
Gratis 1 uur Zoom coaching

Wil je je zuivere intuïtie ontwikkelen en inzetten in de begeleiding van mens & organisatie? Dan is deze 10-daagse opleiding iets voor jou. Je leert om jezelf helemaal leeg te maken en te luisteren naar je zuivere intuïtie. Je ontwikkelt jezelf als instrument voor begeleiding van mensen en organisaties. Je gaat ook werken met diverse intuïtieve methodes zoals opstellingen, visualisaties en loslaattechnieken. Het is echt een reis naar binnen om van daaruit de ander op een diep niveau te kunnen begeleiden. Hierdoor zijn de resultaten blijvend en diepgaand.

De volgende groep start op 19 september. Je vindt de rest van de data op de betreffende pagina (klik op de link hieronder)

Gebruik bij het aanmelden de code VOETSTAP22 om 1 uur gratis Zoom coaching te krijgen bij deze opleiding.

Meer informatie en aanmelden
Magie-van-opstellingen-begeleiden

6. Magie van opstellingen begeleiden
Gratis 1 uur Zoom coaching

Op 17 oktober start ik de Magie van opstellingen begeleiden weer. In deze 6-daagse training leer je het ambacht van opstellingen begeleiden in een zakelijk context. Je gaat veel oefenen, ontwikkelt je zuivere intuïtie en zet deze in in het begeleiden van opstellingen. Je leert werken met vloerankers, representanten en met tafelopstellingen.

Meld je aan en zet in het opmerkingenveld de code VELD22. Je ontvangt dan 1 uur gratis Zoom coaching als cadeautje.

Meer informatie en aanmelden
Boek Moeiteloos Ondernemen Vissen voorkant

7. Coachtraject Moeiteloos Ondernemen
10% korting

Ben je er klaar voor om met jezelf en je bedrijf een sprong voorwaarts te maken? Wil je dat op een intuïtieve, moeiteloze manier doen? Dan is dit coachtraject echt iets voor jou.

Het is zeer flexibel en kan helemaal op maat worden gemaakt. We gaan aan de slag met de onderwerpen en werkwijzen die bij jou en jouw vragen passen. Daarbij komen de 6 succesversnellers uit mijn boek Moeiteloos Ondernemen zeker aan bod. Je krijgt een andere kijk op ondernemen, creëert meer vrijheid en energie om op jouw manier te ondernemen en je ontdekt wat jij kunt doen (of laten) om mee te gaan met de stroom en met meer gemak te ondernemen.

Als je je aanmeldt met code VOETSTAP22 krijg je 10% korting op alle varianten van dit coachtraject.

Meer informatie en aanmelden
Intuïtieve Business Boost Programma

8. Intuïtieve Business Boost Programma
25% korting

Wil je echt een grote stap voorwaarts zetten met jezelf en je bedrijf? Dan is dit 3-maanden programma iets voor jou.

Je gaat aan de slag met je levensmissie, vervolgens verbind je deze met je bedrijf en gaat op een intuïtieve manier marketing bedrijven. Tenslotte leer je je intuïtie praktisch inzetten o.a. bij timemanagement en verkoop. Iedere stap duurt 1 maand en bestaat uit verschillende onderdelen. Je krijgt “levenslang” toegang tot het materiaal, zodat je het later ook nog kunt gebruiken.

Gebruik de code VOETSTAP22 bij het aanmelden en de korting wordt direct verrekend.
Je kunt zelf bepalen wanneer je wilt starten!

Meer informatie en met 25% korting aanmelden

LET OP: ALLE KORTINGEN TOT 15 JUNI GELDIG

Al deze kortingen zijn tot 15 juni 2022. Na 23.59 uur op 15 juni gelden de aanbiedingen niet meer. Maak er dus gebruik van (als je intuïtie “JA” zegt).
Ze zijn trouwens ook niet geldig met andere kortingsacties.

International School of Entrepreneurship

BONUS: 4 tools van de International School of Entrepreneurship

Ik ben mede-eigenaar van de International School of Entrepreneurship. Hiermee hebben we ook 4 interessante tools voor coaches en trainers gecreëerd. Deze kun je gratis aanvragen. Ga daarvoor naar onze website en kies de tools die jij interessant vindt.

Ga naar de tools voor coaches en trainers