11 Jaar Intuïtief Ondernemen
11 Aanbiedingen

Op 1 september 2018 bestaat mijn bedrijf 11 jaar. Een mooie reden om feest te vieren. Dat doe ik door 11 aanbiedingen waar jij gebruik van kunt maken. Voel, weet, kijk welke voor jou interessant zijn en schrijf je in via de link bij de aanbieding.

Totaal voor meer dan 1.120,96 euro aan korting!

Mocht je nog vragen hebben, twijfelen of gewoon met mij willen sparren over welke aanbieding jou verder kan helpen als ondernemer? Neem dan contact met me op.

LET OP: Lees ook even de voorwaarden helemaal onderaan deze pagina.

Martijn-Meima---11-jaar---klein
Dit ben ik op 11-jarige leeftijd

1. Versterk je Intuïtie in 4 Weken
44% korting

Deze online training helpt je om je intuïtie beter te leren kennen en in te zetten. Het is een hele laagdrempelige manier om kennis te maken met intuïtie. Tegelijkertijd biedt deze training een aantal krachtige hulpmiddelen waardoor je jouw intuïtie beter leert in te zetten in je dagelijks leven. Graag bied ik je 44% korting aan op deze training. Een unieke kans!

Gebruik voor het claimen van je 44% korting de code 11-VERSTINT-44 bij het betalen.
Je kunt zelf bepalen wanneer je wilt starten!

Meer informatie en met 44% korting aanmelden
Online-workshops-Intuitief-Ondernemen

2. Serie van 4 Online Workshops Intuïtief Ondernemen
22% korting

Dit is een perfecte manier om te starten met intuïtief ondernemen. In deze 4 online workshops neem ik je mee langs de 5 stappen van het intuïtief ondernemen, zoals beschreven in mijn e-boek. Ik zal in de online workshops je begeleiden bij het doen van de oefeningen en meditaties. Deze oefeningen gaan heel concreet in op ondernemersvraagstukken als marketing, acquisitie, samenwerking en financiën, waardoor je een flinke stap kunt maken met jezelf en je bedrijf. Je krijgt opnames van de workshops, zodat je ze later nog een keer terug kunt kijken en de oefeningen opnieuw kunt doen.

Live serie

Op dit moment zijn er nog geen data gepland. Zodra we 5 geïnteresseerden hebben, gaan we gezamenlijk de data prikken. Dit gaat vrij gemakkelijk, omdat de online workshops maar 1,5 uur van je tijd nemen. Die zijn dus gemakkelijk in te passen in je agenda.

Toegang tot opnames

Je kunt ook kiezen om toegang te krijgen tot de opnames van de vorige keer. Het enige dat je dan mist is het zelf stellen van vragen. Natuurlijk kun je mij altijd mailen met vragen n.a.v. de workshops.

De aanbieding voor deze serie online workshops is 22% korting (live of de opnames). Gebruik hiervoor kortingscode 11-5STAP-22.
Voor de live versie kun je deze code invullen in het aanmeldformulier.
Voor de opnames gebruik je deze code bij het afrekenen om de korting te krijgen.

Meer informatie en met 22% korting aanmelden
Intuïtieve Business Boost Programma

3. Het Intuïtieve Business Boost Programma
33% korting

Wil je echt een grote stap voorwaarts zetten met jezelf en je bedrijf? Vind je het fijn om dit in je eigen tempo en vanaf je eigen plek te doen? Dan is dit 3-maanden programma iets voor jou.

Je gaat aan de slag met je levensmissie, vervolgens verbind je deze met je bedrijf en gaat op een intuïtieve manier marketing bedrijven. Tenslotte leer je je intuïtie praktisch inzetten o.a. bij timemanagement en verkoop. Iedere stap duurt 1 maand en bestaat uit verschillende onderdelen. Je krijgt “levenslang” toegang tot het materiaal, zodat je het later ook nog kunt gebruiken.

Inmiddels weet ik dat de prijs voor dit programma echt te laag is. Toch wil ik je in het kader van het 11-jarig bestaan van mijn bedrijf 33% korting op bieden. Ik vind het ook gewoon leuk als veel mensen dit programma volgen.

Gebruik voor het claimen van je 33% korting de code 11-IBBP-33 bij het betalen.
Je kunt zelf bepalen wanneer je wilt starten!

Meer informatie en met 33% korting aanmelden
Workshop-Intuitieve-Marketing

4. Workshop Intuïtieve Marketing
22% korting

Wil je fysiek bij elkaar komen en van en met elkaar leren en ontdekken?
Wil je op een intuïtieve manier naar de marketing van je bedrijf kijken?
Wil je aan de slag om meer klanten te krijgen met minder moeite?
Op een manier die bij jou past?

Dan is deze workshop van 1 dag iets voor jou. We gaan aan de slag met diverse intuïtieve methoden zoals (marketing)opstellingen en visualisaties. Je ontwikkelt je intuïtie, krijgt intuïtieve inzichten in je marketing en bevrijd onbenut potentieel om de stappen te zetten die nodig zijn.

Zodra 5 mensen zich aangemeld hebben, gaan we gezamenlijk de datum prikken. Meld je dus snel aan en bepaal mede de datum!

De aanbieding is dat je 22% korting krijgt. Gebruik hiervoor de code 11-INT-MARK-22 en vermeld deze in het opmerkingenveld bij het aanmelden.

Meer informatie en met 22% korting aanmelden
workshop-organisatieopstellingen

5. Workshop Organisatieopstellingen
11% korting

Deze workshop is een ideale manier om kennis te maken met mij, mijn manier van werken en met organisatieopstellingen. Tegelijkertijd is het een mooie manier om op een andere manier naar je organisatievraagstukken te kijken. We gaan aan de slag met diverse opstellingsvormen. Soms in kleine groepjes waarbij iedereen aan de beurt komt voor een opstelling. Daarna weer plenair waarbij de vraag van 1 van de deelnemers centraal staat.

Vermeld voor het claimen van je 11% korting de code 11-ORGOPST-11 bij het aanmelden in het opmerkingenveld.

Meer informatie en met 11% korting aanmelden
magie-van-systemische-werken, coachopleiding om zelf organisatieopstellingen te leren begeleiden

6. Opleiding de Magie van Systemisch Werken
Gratis Skype sessie van 1 uur t.w.v. 135 euro

Wil je zelf leren werken met opstellingen in een zakelijke context? Wil je jezelf professioneel verder ontwikkelen? Wil je op een intuïtieve manier (organisatie)opstellingen leren begeleiden? Dan is deze 6-daagse opleiding iets voor jou. Er is in deze opleiding veel ruimte voor oefenen en voor het krijgen van feedback. Ik werk altijd in kleine groepen (max 12 deelnemers) zodat er veel persoonlijke aandacht is. Ook is er altijd ruimte voor het werken met echte klanten, waardoor je het geleerde direct onder supervisie kunt toepassen.

Voor het 11-jarig bestaan van mijn bedrijf wil ik je een gratis Skype coachingssessie van 1 uur bieden ter waarde van 135.

Vermeld voor het claimen van deze coachsessie 11-MAGIE-SKYPE in het opmerkingenveld bij het aanmelden.

Meer informatie en claim je coachsessie
Opleiding-Intuitief-Ondernemen

7. Opleiding Intuïtief Ondernemen
Gratis Skype sessie van 1 uur t.w.v. 135 euro

Deze opleiding is een diepgaand traject voor ondernemers die een grote stap in de ontwikkeling van hun bedrijf en van zichzelf willen zetten. Het is een 1-op-1 opleiding waarbij je het beste van online coaching en fysieke coachsessies combineert. Ik leer je jouw intuïtie optimaal inzetten in je ondernemerschap. We gaan op reis waarbij je jouw blokkades tegenkomt en transformeert, je ontdekt jouw manier van marketing, vindt manieren om meer klanten te krijgen en te groeien met je bedrijf. Bovendien leer je een manier van ondernemen die je de rest van je (ondernemers)leven kunt gebruiken.

Voor het 11-jarig bestaan van mijn bedrijf wil ik je een extra gratis Skype coachingssessie van 1 uur bieden ter waarde van 135.

Vermeld voor het claimen van deze coachsessie 11-OPLINTOND-SKYPE in het opmerkingenveld bij het aanmelden.

Meer informatie en claim je extra Skype coachsessie
intuitief-coachen-en-adviseren, coachopleiding, opleiding adviseur

8. Opleiding Intuïtief Coachen & Adviseren
Gratis Skype sessie van 1 uur t.w.v. 135 euro

Wil je je intuïtie verder ontwikkelen en leren inzetten in coaching en adviseren? Dan is deze opleiding iets voor jou. Het is echt een intensief traject waarbij je jezelf een flinke stap verder brengt als intuïtief coach en adviseur.

Onderwerpen die aan bod komen zijn: systemisch naar mens en organisaties kijken, een ruimer bewustzijn ontwikkelen, ontwikkelen van je intuïtie, coachen door te zijn, werken met energie, loslaten en veel meer.

Op dit moment zijn er nog geen data gepland. Als ik voldoende aanmeldingen heb, ga ik met de eerste aanmelders samen de data prikken. Dat is altijd een leuk werkje, maar we komen er ook altijd uit. Je kunt deze data dus mede bepalen als je je nu aanmeldt.

Voor deze opleiding wil ik je een gratis Skype sessie van 1 uur aanbieden. Gebruik hiervoor de kortingscode 11-ICA-SKYPE bij het aanmelden.

Meer informatie en je coachsessie claimen
Training-Facilitating-Business-Constellations

9. Training Facilitating Business Constellations – Boekarest
22% korting

Wil je graag leren om organisatieopstellingen in te zetten in je werk? Wil je dit op een intuïtieve manier leren en vind je het leuk om dit in een internationale groep te doen? Dan is deze engelstalige 5-daagse training iets voor jou. Je kunt zo heel mooi het nuttige met het aangename combineren. In de prachtige stad Boekarest leer je overdag de kneepjes van het opstellersambacht. Je ontmoet mensen vanuit de hele wereld die ook met dit vak bezig zijn. ’s Avonds (en misschien het weekend ervoor en/of erna) kun je deze nog redelijk onbekende Europese hoofdstad ontdekken.

Voor deze training geef ik je graag 22% korting. Gebruik hiervoor de code 11-BUSCON-22 en vermeld deze in het opmerkingenveld bij het aanmelden.

More information and claim your 22% discount

10. Training Facilitating Business Constellations – Budapest
22% korting

Wil je graag leren om organisatieopstellingen in te zetten in je werk? Wil je dit op een intuïtieve manier leren en vind je het leuk om dit in een internationale groep te doen? Dan is deze engelstalige 5-daagse training iets voor jou. Je kunt zo heel mooi het nuttige met het aangename combineren. In de prachtige stad Budapest leer je overdag de kneepjes van het opstellersambacht. Je ontmoet mensen vanuit de hele wereld die ook met dit vak bezig zijn. ’s Avonds (en misschien het weekend ervoor en/of erna) geniet je van wat deze Hongaarse hoofdstad aan de Donau te bieden heeft.

Voor deze training geef ik je graag 22% korting. Gebruik hiervoor de code 11-BUSCON-22 en vermeld deze in het opmerkingenveld bij het aanmelden.

More information and claim your 22% discount
kortingsactie-11-jaar-ondernemen

11. Maatwerk workshop, training en coaching
11% korting

Wil je voor jezelf, je bedrijf of organisatie een workshop, training of coaching op maat? Daar kan ik ook zeker in voorzien. Ik ben creatief en denk graag mee hoe ik jou en je bedrijf optimaal van dienst kan zijn.

Heb je dus het idee dat ik iets voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Weet je nog niet zo goed hoe en wat? Neem dan gerust contact met me op.

In het kader van het 11-jarig bestaan van mijn bedrijf bied ik je graag 11% korting op coaching of een maatwerktraining of workshop.

Neem contact met me op voor de mogelijkheden

Voorwaarden

Om helderheid te geven over deze aanbiedingen wil ik de volgende voorwaarden graag met je delen:

  • De aanbiedingen zijn geldig tot 11-11-2018. Dat betekent dat je aanmelding voor die dag bij mij binnen moet zijn. De workshop of training kan wel later starten dan die datum.
  • De aanbiedingen gelden ook in combinatie met andere kortingen
  • Heb je in de afgelopen 2 maanden een dienst bij mij afgenomen waarvoor nu een aanbieding geldt, dan wil ik je hierin tegemoet komen. Gaat het om een korting, dan kun je het kortingsbedrag gebruiken om een andere dienst bij mij aan te schaffen. De aanbiedingskorting van die andere dienst geldt dan ook nog. Het is dus korting op korting! Stuur me in dat geval even een mailtje.
    Gaat het om een gratis Skype coaching, dan moeten we kijken hoe we dit oplossen. Neem dan ook even contact met me op. We verzinnen vast iets creatiefs dat voor iedereen goed voelt.
  • Iedereen mag gebruik maken van deze aanbiedingen. Deel ze dus gerust in je netwerk!